انواع مختلفی از اردک های گوشتی زنده در حال حاضر توسط پرورش دهندگان اردک اهلی عرضه می گردند و در بازار با بهترین قیمت به خریداران ارائه می شوند.
اردک ها پرنده هایی هستند که از قرنها پیش توسط مصری ها پرورش داده می شدند و امروزه نیز از شاخه ها و نژادهای بسیار متعددی برخوردار هستند و این تنوع بالا بخاطر آمیزش و اقدامات اصلاح نژاد است که چندین گونه را با یکدیگر ترکیب نموده و نژادی اصلاح شده پدید می آوردند.
امروزه نیز انواع مختلفی از بهترین نژاد های پرورشی و گوشتی بصورت زنده در بازار خرید و فروش می شوند و در راستای تولید گوشت و تخم یا به خاطر زیبایی ظاهری شان پرورش داده می شوند.

گوشت اردک گرم ترین گوشت طیور

گوشت اردک یک گوشت با طبیعت بسیار گرم است که نسبت به گوشت دیگر پرندگان اهلی و پرورشی دارای گرم ترین مزاج بوده و ازرش تغذیه ای اش بسیار بالاست. گوشت بال اردک برای افراد لاغر خواص چاق کنندگی دارد و بطور کلی مصرف گوشت این پرنده برای تقویت قوای جنسی مفید می باشد.

گوشت اردک خون ساز بوده و تپش قلب یا تنگی نفس را می کاهد و حتی مصرف این گوشت مقوی و گرم در تقویت کلیه ها هم موثر است و همچنین خشکی سینه و سوزش معده یا خشونت صدا را بهبود می بخشد.
گفتنی ست گوشت اردک مملو از فسفر است و از مواد دیگری هم برخوردار می باشد که برخی ازین مواد مغذی و معدنی عبارتند از:

  • ریبوفلاوین
  • تیامین
  • آهن
  • روی
  • ویتامین ب 6
  • ویتامین ب 12
  • سلنیوم
  • منیزیم

ناگفته نماند امروزه اردک های گوشتی و تجاری بصورت زنده از بیشترین فروش برخوردارند و بعلت برخورداری از سالم ترین گوشت مورد توجه و استقبال گسترده عموم قرار گرفته اند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *