جیوه می تواند به ویژه برای محیط زیست مضر باشد زیرا می تواند در موجودات انباشته شود. سطوح متیل جیوه در طول زنجیره غذایی و با افزایش سن افزایش می یابد.
جیوه ممکن است به تولید مثل و رفتار پرنده آسیب برساند.
برخی از فوک ها و نهنگ ها در قطب شمال و برخی از پستانداران دریایی شکارچی در آب های گرم ممکن است در معرض خطر باشند.
برخی از اکوسیستم ها، مانند خاک های جنگلی، ممکن است تحت تأثیر جیوه قرار گیرند.
جیوه هم از طریق فرآیندهای طبیعی (مانند فعالیت های آتشفشانی، هوازدگی سنگ ها) و هم از طریق فعالیت های انسانی (مانند استخراج، استفاده از سوخت، محصولات و فرآیندها) در محیط منتشر می شود.
پس از آزاد شدن، جیوه وارد هوا، آب و خاک می شود و از یک به سمت حرکت می کند
دیگری تا زمانی که در رسوبات یا محل های متن تشکر دفن زباله باقی بماند.
جیوه ته نشین شده از جو در هر مکان خاص از منابع محلی و جهانی می آید.
فعالیت های انسانی در حال حاضر منبع اصلی انتشار جیوه در محیط زیست است.
مقدار زیادی به طور ناخواسته از فرآیندهایی که جیوه یک طبع لیمو شیرین ناخالصی ناخواسته است آزاد می شود.
انتظار می رود انتشار در هوا، عمدتاً از نیروگاه های سوخت فسیلی و زباله سوزها افزایش یابد، مگر اینکه از منابع انرژی دیگر استفاده شود یا انتشار گازهای گلخانه ای بهتر کنترل شود.
با این حال، استخراج جیوه در حال کاهش است و بنابراین میزان آزادسازی از معدن و استفاده از جیوه ممکن است در حال کاهش باشد.
هوازدگی و تبخیر از سنگها و خاکهای غنی از جیوه منجر به آزادسازی طبیعی جیوه میشود، مانند آتشسوزی جنگلها و فعالیتهای آتشفشانی.
اگرچه تعیین انتشار طبیعی دشوار است، اما برآوردهای فعلی لباس کردی دخترانه نشان می دهد که کمتر از 50٪ از کل جیوه آزاد شده از منابع طبیعی است.
جیوه موجود در بازار جهانی عمدتاً از معادن سینابار در اسپانیا، چین، قرقیزستان و الجزایر می آید. همچنین می توان آن را از فرآیندهای صنعتی بازیافت کرد.
- منابع:
- تبلیغات: