اردک ها پرندگانی هستند که اغلب در شمال کشور پرورش می یابند و در انواع گوناگونی از نژادهای زینتی یا گوشتی نگهداری می شوند و همچنین بصورت زنده بفروش می رسند.

انواع گوناگونی از بهترین اردک های گوشتی امروزه در کشورمان پرورش می یابند که اکثرشان در شمال کشور و استان های شمالی پرورش یافته و بصورت زنده بفروش می رسند. اردک اهلی گوشتی لذیذ و در عین حال مقوی دارند و امروزه گوشت شان بعنوان یک غذای بسیار سالم در سبد غذایی برخی خانواده ها موجودند.

ارزش غذایی و خواص گوشت اردک

اردک ها همانطوری که اشاره کردیم از گوشت سالم و لذیذ برخوردارند که در ین گوشت مقادیر بسیار بالایی از پروتئین وجود دارد و نیاسین آن در حد بالایی قرار دارد.

صرف نظر از پروتئین، ویتامین های بسیار زیادی را هم می توانید در گوشت اردک یافت کنید. برخی دیگر از ریزمغذی ها و املاح معدنی ای که در این گوشت وجود دارند عبارتند از:

  • ویتامین ب 6
  • ویتامین ب 12
  • سلنیوم
  • فولات
  • منیزیم
  • فسفر
  • ریبوفلاوین
  • آهن
  • تیامین
  • نیاسین
  • ویتامین آ
  • ویتامین ب یک

خوب است بدانید که گوشت اردک کمترین چربی و کلسترول را دارد و به همان نسبت به کاهش کلسترول منجر می شود. برخی از قسمت های اردک دارای پروتئین بیشتری می باشند مثل بال و ران یا سیه که ورزشکاران می توانند برای افزایش حجم عضلات شان از این قسمت ها مصرف کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *