گوشت اردک یک گوشت با طبع بسیار گرم است که امروزه بصورت درجه یک و با کیفیتی بسیار مرغوب در بازار عرضه می شود و اردک اهلی با قیمت های بسیار مناسبی ارائه می گردد.
اردک پرنده ای است که گوشتش بعنوان سالم ترین گوشت و همچنین گرم ترین گوشت طیور اهلی و پرورشی شناخته می شود. این گوشت مقوی بوده و خواص زیادی را شامل می شود که در ادامه برخی ازین خواص را اشاره می کنیم.
- بیشتر بخوانید: غاز خانگی
خوب است بدانید که اردک ها در حال حاضر در جمعیت های بالایی توسط مرغداری ها و مراکز گوناگون پرورش می یابند و بعد از رسیده به مطلوب ترین وزن جهت کشتار عرضه می گردند.
گوشت اردک یک گوشت مفید برای بدن
گوشت اردک گوشتی است که طبیعت گرم داشته و بهترین تقویت کننده سیستم دفاعی محسوب می شود ولی برای اینکه طبع گرمش برای گرم مزاجان مشکلی ایجاد نکند بهتر است آن را با سرکه میل کرد.
- بیشتر بخوانید: بوقلمون
گوشت اردک سرشار از پروتئین است و نیاسین موجود در آن بسیار زیاد می باشد و همچنین فسفر، ریبوفلاوین و تیامین هم از دیگر ریزمغذی های موجود در گوشت اردک هستند.
- بیشتر بخوانید: بوقلمون زنده
ناگفته نماند که این گوشت مقوی و با ارزش از آهن فراوان برخوردار است و برخی از اندام های اردک مثل جگر و بال هم همانند گوشتش از آهن سرشارند.
امروزه گوشت اردک در دسته گوشت های ارزان قیمت است و بصورت درجه یک و با مرغوب ترین کیفیت به دست مشتریان می رسد.