گوشت اردک یک گوشت با طبع بسیار گرم است که امروزه بصورت درجه یک و با کیفیتی بسیار مرغوب در بازار عرضه می شود و اردک اهلی با قیمت های بسیار مناسبی ارائه می گردد.
اردک پرنده ای است که گوشتش بعنوان سالم ترین گوشت و همچنین گرم ترین گوشت طیور اهلی و پرورشی شناخته می شود. این گوشت مقوی بوده و خواص زیادی را شامل می شود که در ادامه برخی ازین خواص را اشاره می کنیم.

خوب است بدانید که اردک ها در حال حاضر در جمعیت های بالایی توسط مرغداری ها و مراکز گوناگون پرورش می یابند و بعد از رسیده به مطلوب ترین وزن جهت کشتار عرضه می گردند.

گوشت اردک یک گوشت مفید برای بدن

گوشت اردک گوشتی است که طبیعت گرم داشته و بهترین تقویت کننده سیستم دفاعی محسوب می شود ولی برای اینکه طبع گرمش برای گرم مزاجان مشکلی ایجاد نکند بهتر است آن را با سرکه میل کرد.

گوشت اردک سرشار از پروتئین است و نیاسین موجود در آن بسیار زیاد می باشد و همچنین فسفر، ریبوفلاوین و تیامین هم از دیگر ریزمغذی های موجود در گوشت اردک هستند.

ناگفته نماند که این گوشت مقوی و با ارزش از آهن فراوان برخوردار است و برخی از اندام های اردک مثل جگر و بال هم همانند گوشتش از آهن سرشارند.
امروزه گوشت اردک در دسته گوشت های ارزان قیمت است و بصورت درجه یک و با مرغوب ترین کیفیت به دست مشتریان می رسد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *