انجیر

انجیر سفید تا حدودی بزرگتر هستند اما کمتر شیرین هستند، رنگ آنها سفید است.

در حالی که انجیر کوچک، بسیار شیرین، سبز در خارج و سفید تا صورتی ملایم در داخل است. اگرچه ما در مورد “میوه ها” صحبت کرده ایم، اما در واقعیت اینطور نیست.

ما در مورد ناهنجاری ها صحبت می کنیم، یعنی ظرف های گوشتی که گل ها را نگه می دارند.

از آنها میوه‌های واقعی می‌آیند که معمولاً و به اشتباه آن را پیپ می‌نامیم.

انجیر خشک یک غذای بسیار سالم است، هیچ گونه منع مصرفی وجود ندارد که از مصرف آن جلوگیری کند، با این حال توصیه می شود روزانه حدود 30 گرم انجیر مصرف شود که معادل تقریباً 5 واحد است.

بهترین چیز این است که می توانید آنها را مستقیماً از کیسه بخورید یا به دستور العمل های شیرین و خوش طعم خود اضافه کنید.

مصرف انجیر خشک راه خوبی برای مراقبت از سلامتی شما در عین لذت بردن از طعم شیرین و ملایم آن است.

انجیر به دلیل داشتن خواص مفید فراوان و خشک بودن، ماندگاری کافی، کوچک بودن، حمل آسان در همه جا معروف است و در فرآیند تبدیل آن از میوه تازه به میوه خشک، خود قندها باعث حفظ و از بین رفتن مواد مغذی آن می شوند. حداقل است.

پس از فرآیند خشک کردن، محتوای آب از 80 درصد به 15 درصد کاهش می یابد و محتوای کالری آن تقریباً چهار برابر میوه تازه است. که مزیت هایی به خصوص برای ورزشکاران دارد.

انجیر علیرغم اینکه پرس خوبی ندارد، فواید زیادی برای سلامتی دارد. یکی از افسانه هایی که پیرامون آن وجود دارد این است که نمی توان از آن در درمان های کاهش وزن استفاده کرد.

با این حال، این میوه با ارزش کالری کمی است که سیری ایجاد می کند و دارای خواص تغذیه ای قابل توجهی است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *