انواع مختلفی از اردک های گوشتی زنده در حال حاضر توسط پرورش دهندگان اردک اهلی عرضه می گردند و در بازار با بهترین قیمت به خریداران ارائه می شوند.
اردک ها پرنده هایی هستند که از قرنها پیش توسط مصری ها پرورش داده می شدند و امروزه نیز از شاخه ها و نژادهای بسیار متعددی برخوردار هستند و این تنوع بالا بخاطر آمیزش و اقدامات اصلاح نژاد است که چندین گونه را با یکدیگر ترکیب نموده و نژادی اصلاح شده پدید می آوردند.
امروزه نیز انواع مختلفی از بهترین نژاد های پرورشی و گوشتی بصورت زنده در بازار خرید و فروش می شوند و در راستای تولید گوشت و تخم یا به خاطر زیبایی ظاهری شان پرورش داده می شوند.
- بیشتر بخوانید: غاز خانگی
گوشت اردک گرم ترین گوشت طیور
گوشت اردک یک گوشت با طبیعت بسیار گرم است که نسبت به گوشت دیگر پرندگان اهلی و پرورشی دارای گرم ترین مزاج بوده و ازرش تغذیه ای اش بسیار بالاست. گوشت بال اردک برای افراد لاغر خواص چاق کنندگی دارد و بطور کلی مصرف گوشت این پرنده برای تقویت قوای جنسی مفید می باشد.
- بیشتر بخوانید: بوقلمون
گوشت اردک خون ساز بوده و تپش قلب یا تنگی نفس را می کاهد و حتی مصرف این گوشت مقوی و گرم در تقویت کلیه ها هم موثر است و همچنین خشکی سینه و سوزش معده یا خشونت صدا را بهبود می بخشد.
گفتنی ست گوشت اردک مملو از فسفر است و از مواد دیگری هم برخوردار می باشد که برخی ازین مواد مغذی و معدنی عبارتند از:
- ریبوفلاوین
- تیامین
- آهن
- روی
- ویتامین ب 6
- ویتامین ب 12
- سلنیوم
- منیزیم
ناگفته نماند امروزه اردک های گوشتی و تجاری بصورت زنده از بیشترین فروش برخوردارند و بعلت برخورداری از سالم ترین گوشت مورد توجه و استقبال گسترده عموم قرار گرفته اند.
- بیشتر بخوانید: بوقلمون پرورشی