اردک های نژاد پکین پرندگانی چینی می باشند که بعنوان طیور پرورشی و گوشتی شناخته می شوند و بصورت زنده در بازار های داخلی کشورمان بفروش می رسند.
گوشت بلدرچین در مشهد پرندگانی هستند که نژاد های مختلفی را شامل شده و در راستای رسیدن به اهداف اقتصادی تولید گوشت پرورش می یابند. این پرندگان پرورشی بهترین و مقوی ترین گوشت را تولید می کنند و گوشت شان بعنوان محصولی پروتئینه و سالم محسوب می شود که بهترین املاح معدنی را در خود دارد.
اردک های گوشتی و پرورشی پکین
یکی از اردک های مشهوری که در نوع گوشتی معرفی شده اند اردک های پکین می باشند که این نژاد در حدود سیصد سال پیش در تواحی غربی چین پرورش یافتند و چینی ها موفق به ثبت این طیور در نوع طیور پرورشی شدند.
بعد از اینکه اردک های گوشتی پکین در چین زیاد شدند بوسیله تجار و بازرگانان به اروپا و آمریکا منتقل شدند و در آنجا نیز پراکندگی زیادی یافتند البته خوب است بدانید که اروپاییان زحمات زیادی در خصوص اصلاح نژاد این اردک ها انجام دادند و مرغوبیت گوشت اردک های پکین را باید تا حدودی مدیون اروپایی ها باشیم.
گوشت بلدرچین زنده از سر بزرگ و پهن برخوردارند و پاهای شان بسیار کوتاه اما کلفت است و شکل ظاهری شان به پنگوئن ها شباهت دارد. این اردک های گوشتی می توانند در عرض پنجاه روز به وزن تقریبی 2.5 کیلوگرم برسند بنابراین اردک هایی بسیار مناسب در جهت تولید گوشت به حساب می آیند.
امروزه اردک های پکین را می توانید از مراکز پرورشی و دفاتر فروش اینترنتی نیز بصورت آنلاین خریداری کنید و با سلامت کامل تحویل بگیرید.