اردک ها پرندگانی هستند که اغلب در شمال کشور پرورش می یابند و در انواع گوناگونی از نژادهای زینتی یا گوشتی نگهداری می شوند و همچنین بصورت زنده بفروش می رسند.
- بیشتر بخوانید: غاز خانگی
انواع گوناگونی از بهترین اردک های گوشتی امروزه در کشورمان پرورش می یابند که اکثرشان در شمال کشور و استان های شمالی پرورش یافته و بصورت زنده بفروش می رسند. اردک اهلی گوشتی لذیذ و در عین حال مقوی دارند و امروزه گوشت شان بعنوان یک غذای بسیار سالم در سبد غذایی برخی خانواده ها موجودند.
ارزش غذایی و خواص گوشت اردک
اردک ها همانطوری که اشاره کردیم از گوشت سالم و لذیذ برخوردارند که در ین گوشت مقادیر بسیار بالایی از پروتئین وجود دارد و نیاسین آن در حد بالایی قرار دارد.
- بیشتر بخوانید: بوقلمون
صرف نظر از پروتئین، ویتامین های بسیار زیادی را هم می توانید در گوشت اردک یافت کنید. برخی دیگر از ریزمغذی ها و املاح معدنی ای که در این گوشت وجود دارند عبارتند از:
- ویتامین ب 6
- ویتامین ب 12
- سلنیوم
- فولات
- منیزیم
- فسفر
- ریبوفلاوین
- آهن
- تیامین
- نیاسین
- ویتامین آ
- ویتامین ب یک
خوب است بدانید که گوشت اردک کمترین چربی و کلسترول را دارد و به همان نسبت به کاهش کلسترول منجر می شود. برخی از قسمت های اردک دارای پروتئین بیشتری می باشند مثل بال و ران یا سیه که ورزشکاران می توانند برای افزایش حجم عضلات شان از این قسمت ها مصرف کنند.
- بیشتر بخوانید: بوقلمون زنده